המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד להשחמה.
מניחים מעל את הצלעות, מפזרים מעל פלפל שחור גרוס, את עלי הדפנה והפלפל האנגלי.
לאחר רבע שעה, יש להוסיף כוס וחצי יין לבן , להביא לרתיחה ולא לסגור את המכסה.
לבשל על אש קטנה 30 דקות.
לאחר מכן ניתן להוסיף פטריות שלמות ואת תפוחי האדמה ולהכניס לתנור ב-150 מעלות למשך 60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0