המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף את החלבונים עם הסוכ,ר, עד קבלת קצף תפוח ויציב.
להוסיף את 2 כוסות הקוקוס לחלבונים המוקצפים, בכמה סבבים, בעזרת כף ולקפל בעדינות עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים לתבנית מלבנית (בגודל 23*30 ס"מ), אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות, עד שמזהיב מעט.
שמים את כל החומרים, חוץ מהחלמונים, בסיר קטן על אש נמוכה ומערבבים עד שהחמאה נמסה ומתקבלת תעקובת חלקה ומבריקה. מצננים לטמפ' החדר.
כשהתערובת קרה להוסיף את החלמונים, לערבב לתערובת אחידה.
ליצוק על עוגת הקוקוס שהוצאנו מהתנור.
מקציפים שמנת וסוכר לקצפת יציב.
מורחים על קרם השוקולד לשכבה אחידה וחלקה.
מכסים ומעבירים למקרר כ-4 שעות לפני האכילה. טעים מאוד, מומלץ.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0