המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר.
בינתיים, מערבבים את החלמונים עם קורט מלח וכף וניל.
מוסיפים את החלמונים לקציפת החלבון ואת תערובת האגוזים והקקאו, ומערבבים בתנועת עטיפה.
מרפדים תבנית בגודל 30/40 בנייר אפייה, ויוצקים לתוכה את התערובת.
אופים בחום בינוני כ-15 דקות.
כאשר העוגה אפויה, לוקחים מגבת לחה ושמים עליה את העוגה עם נייר האפייה ומגלגלים לגליל.
כאשר העוגה מתקררת אפשר למלא בשמנת מתוקה ואינסטנט פודינג. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1