המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים.
שמים בקערה אחרת את החמאה המומסת, החלב, הביצים ותמצית הווניל, ומערבבים עד שמתקבל מרקם אחיד.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החלב, ומערבבים היטב עם מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
יוצקים את הבלילה למכשיר להכנת וופל בלגי שחומם מראש, ואופים במשך מספר דקות עד שמתקבל וופל זהוב ויציב.
מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה והסוכר, עד שמתקבלת קצפת.
מורחים שכבה דקה של מרמלדת פירות יער על גבי הוופלים. מניחים על הוופל 2-3 ענבים קטנים ומעט פירות יער. מזליפים מעל שוקולד מומס וקצפת. מניחים אגוז מלך. מגישים מיד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0