שמים בקערה אחרת את החמאה המומסת, החלב, הביצים ותמצית הווניל, ומערבבים עד שמתקבל מרקם אחיד.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החלב, ומערבבים היטב עם מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הבלילה למכשיר להכנת וופל בלגי שחומם מראש, ואופים במשך מספר דקות עד שמתקבל וופל זהוב ויציב.
שלב 5
0 דקות
מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה והסוכר, עד שמתקבלת קצפת.
שלב 6
0 דקות
מורחים שכבה דקה של מרמלדת פירות יער על גבי הוופלים. מניחים על הוופל 2-3 ענבים קטנים ומעט פירות יער. מזליפים מעל שוקולד מומס וקצפת. מניחים אגוז מלך. מגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
שמים בקערה קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים.
שלב 2
מתוך
6
שמים בקערה אחרת את החמאה המומסת, החלב, הביצים ותמצית הווניל, ומערבבים עד שמתקבל מרקם אחיד.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החלב, ומערבבים היטב עם מטרפה עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים את הבלילה למכשיר להכנת וופל בלגי שחומם מראש, ואופים במשך מספר דקות עד שמתקבל וופל זהוב ויציב.
שלב 5
מתוך
6
מקציפים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה והסוכר, עד שמתקבלת קצפת.
שלב 6
מתוך
6
מורחים שכבה דקה של מרמלדת פירות יער על גבי הוופלים. מניחים על הוופל 2-3 ענבים קטנים ומעט פירות יער. מזליפים מעל שוקולד מומס וקצפת. מניחים אגוז מלך. מגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0