המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק: ממיסים חבילת מרגרינה ומקררים.
בקערה עמוקה שופכים 3 כוסות קמח רגיל, עושים בור באמצע. לתוך הבור שופכים את המרגרינה שהתקררה, 3 כפות סוכר, מעט מלח, 3 ביצים ושמרים. מתחילים ללוש, מוסיפים עוד קמח עד שהבצק לא נדבק לידיים.
מכסים בניילון ומניחים במקרר לכמה שעות, עד שתופח.
להכנת הקרם: מערבבים בקערה חבילת מרגרינה רכה, 4 כפות קקאו, 1 כוס סוכר ומעט רום. מערבבים עד שכל המרכיבים מתאחדים.
חזרה לבצק: לאחר שתפח, מחלקים ל-3 חלקים שווים, מקמחים את משטח העבודה ומתחילים לרדד עלה. מורחים על העלה את הקרם.
מגלגלים את העלה. חותכים את העלה המגולגל ל-3 (חיתוך לאורך העלה, כאשר אחד מהקצוות נשאר מחובר). עושים צמה.
חוזר חלילה על עוד 2 עלים.
מסדרים את 3 הצמות שהתקבלו בתבנית משומנת ומכניסים לתנור (ללא חימום מוקדם) על חום של 150-175 מעלות. להוציא מהתנור כשהעוגה מוכנה, חשוב שלא תתייבש.
להכנת מי סוכר: לבשל על אש נמוכה את המים, הסוכר והרום, עד שהסוכר נמס.
כאשר העוגות חמות, לשפוך את מי הסוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0