המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את כל חומרי התערובת של הקציצות לקערה, ולשים היטב בידיים. מניחים בצד למשך 10 דקות, ונותנים לבשר לספוח טעמים.
יוצרים בעזרת כפות ידיים משומנות קציצות עגולות ושטוחות במשקל 50 גרם לקציצה. מחממים את השמן בסיר, או במחבת שטוחה.
מערבבים את הקמח והסולת יחד, וטובלים את הקציצות קודם בביצים הטרופות, ואז בתערובת הקמח והסולת משני הצדדים.
מטגנים את הקציצות בשמן משני הצדדים שלהן, עד לקבלת גוון זהוב. מעבירים לנייר סופג.
יוצקים את סלט המטבוחה לסיר רחב, מוסיפים מים בכמות של חצי קופסת מטבוחה ריקה, מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הקציצות. מוסיפים את הכוסברה, ומטפטפים מעט שמן זית. מכסים את הסיר ומבשלים כ-7 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0