מכניסים את כל חומרי התערובת של הקציצות לקערה, ולשים היטב בידיים. מניחים בצד למשך 10 דקות, ונותנים לבשר לספוח טעמים.
שלב 2
0 דקות
יוצרים בעזרת כפות ידיים משומנות קציצות עגולות ושטוחות במשקל 50 גרם לקציצה. מחממים את השמן בסיר, או במחבת שטוחה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים את הקמח והסולת יחד, וטובלים את הקציצות קודם בביצים הטרופות, ואז בתערובת הקמח והסולת משני הצדדים.
שלב 4
0 דקות
מטגנים את הקציצות בשמן משני הצדדים שלהן, עד לקבלת גוון זהוב. מעבירים לנייר סופג.
שלב 5
7 דקות
יוצקים את סלט המטבוחה לסיר רחב, מוסיפים מים בכמות של חצי קופסת מטבוחה ריקה, מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הקציצות. מוסיפים את הכוסברה, ומטפטפים מעט שמן זית. מכסים את הסיר ומבשלים כ-7 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מכניסים את כל חומרי התערובת של הקציצות לקערה, ולשים היטב בידיים. מניחים בצד למשך 10 דקות, ונותנים לבשר לספוח טעמים.
שלב 2
מתוך
5
יוצרים בעזרת כפות ידיים משומנות קציצות עגולות ושטוחות במשקל 50 גרם לקציצה. מחממים את השמן בסיר, או במחבת שטוחה.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים את הקמח והסולת יחד, וטובלים את הקציצות קודם בביצים הטרופות, ואז בתערובת הקמח והסולת משני הצדדים.
שלב 4
מתוך
5
מטגנים את הקציצות בשמן משני הצדדים שלהן, עד לקבלת גוון זהוב. מעבירים לנייר סופג.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים את סלט המטבוחה לסיר רחב, מוסיפים מים בכמות של חצי קופסת מטבוחה ריקה, מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הקציצות. מוסיפים את הכוסברה, ומטפטפים מעט שמן זית. מכסים את הסיר ומבשלים כ-7 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0