המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן.
מוסיפים לו חבר טוב - שום.
את השום מטגנים עד להזהבה זעירה.
לפני שיזהיב מוסיפים בצל.
מנמיכים את האש לפחות מבינונית.
מטגנים כמה דקות תוך כדי ערבוב.
לאחר שהבצל ספג שמן והתטגן טוב, מוסיפים את הגמבה.
מטגנים כך עוד כמה דקות.
אל תיבהלו אבל מטגנים את הכל תוך כדי ערבוב מידיי פעם, עד שרואים שעוד דקה זה מתחיל להישרף.
זה הזמן להוסיף חצי כוס מים, על זה את הרסק, ואת התבלינים ולערבב.
מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
מידיי פעם בוחשים שלא יישרף.
אחרי 4 דקות מסירים את המכסהמגביהים מעט את האש,ומערבבים כל 15 שניות,ערבוב כמו שצריך.ברוטב הזה אסור שתישאר טיפת מים.
לאחר משהו כמו 20 דק', מתחילים לראות את היובש של המים.
זה מוכן כשהמים לגמרי מאודים ומגרדים את מה שכביכול מתחיל להישרף בתחתית.אל תדאגו, זה לא נשרף.תערבבו ותגרדו כמה פעמים,עד שהנוזלים לגמרי יתאדו,וזהו זה.
את הפסטה לסנן מהמים,לסנן טוב טוב טוב.לכבות את הגז, ולהוסיף לסיר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0