המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר רחב עם מעט שמן, מטגנים את הבצל והשום עד שיהפכו שקופים ורכים.
מוסיפים את פרוסות הדג, ויוצקים ליטר מים. מביאים לרתיחה, ומנמיכים את הלהבה.
מוסיפים את הרסק והתבלינים, ומבשלים מכוסה כ-45 דקות.
מגישים חם עם כוסברה מעל ורבע לימון ליד. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0