המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במעבד מזון קטן מעבדים את החמאה, הסוכר והחלמון. מוסיפים את הקמח ומעבדים לפירורים. מעבירים לקערה ואוספים לבצק. נמנעים מעיבוד יתר.
מרפדים תבנית בגודל 20X20 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים בחמאה.
משטחים את הבצק בעזרת הידיים לשכבה אחידה בתחתית התבנית (אפשר להשתמש בכוס כמערוך קטן כדי ליישר את הבצק).
אופים בחום של 190 מעלות, כ-25 דקות, עד להזהבה. מוצאים מהתנור ומצננים.
כשהבצק קר, מורחים עליו את ריבת החלב בשכבה אחידה ומכניסים למקרר ל-60 דקות .
ממיסים את השוקולד עם החמאה והחלב, על אדים או בזהירות במיקרוגל.
שופכים את השוקולד החם על ריבת החלב, ומיישרים בעדינות בעזרת מרית. מנערים את התבנית ודופקים אותה בעדינות על משטח העבודה כדי ליישר את השוקולד.
מעבירים למקרר ל-120 דקות.
חותכים לריבועים בגודל כ-3X3 ס"מ ומעבירים לעטרות נייר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0