המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קורצים חור עגול במרכז פרוסת לחם בעזרת כוס צרה. שומרים את עיגול הלחם בצד להמשך.
מחממים מחבת עם מעט מרגרינה.
שמים על המחבת עם המרגרינה את פרוסת לחם השלמה, ללא החור.
על הפרוסה שמים גבינה צהובה ועליה את הפרוסה עם החור.
בתוך החור שופכים את הביצה, ואחרי מספר שניות סוגרים את החור עם העיגול שנותר והופכים את הפרוסה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1