המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים על סיר כפול עם אדים את השוקולד והחמאה, ומניחים בצד שהתערובת תתקרר מעט.
מקציפים את החלמונים עם שני סוגי הסוכר. מוסיפים את תערובת השוקולד והקמח.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים לתערובת השוקולד.
מכניסים לתבנית מס' 24 ואופים כ-40 דקות, או עד שהצדדים מוכנים והעוגה רכה במרכז. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0