המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
מחממים את שמן הזית במחבת עם שוליים מוגבהים, מוסיפים את הבצל והכרישה ומטגנים, עד שהפרוסות מתחילות להזהיב.
מוסיפים למחבת את הפטריות ומטגנים קלות, מבלי לחרוך. מוסיפים את רוטב הטריאקי, מערבבים ומסירים את המחבת מהאש.
מערבבים בקערה את הגבינה לאפייה, מחצית מפתיתי העמק והפרמזן (שומרים מחצית מהכמות להקרמה), הביצים, הקמח התופח ועשבי התיבול.
מערבבים פנימה את הבצל והפטריות המטוגנים, ללא הנוזלים שהצטברו במחבת. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
משמנים את התבנית במעט שמן זית, מפזרים את פירורי הלחם ומנערים קלות מצד לצד, לכיסוי אחיד של תחתית ודפנות התבנית.
יוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים מעל את פתיתי הגבינה ששמרנו ואת שארית פירורי הלחם.
אופים במרכז התנור למשך כ-35 דקות, עד שהמאפה זהוב מלמעלה ויציב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0