המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל לתוך תערובת הבשר הטחון, מוסיפים את הביצים והתבלינים, מערבבים היטב.
מוסיפים מעט פירורי לחם (אפשר להמיר בקמח מצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומערבבים.
בסיר גדול מטגנים את 2 הבצלים הקצוצים דק עד הזהבה, ומוסיפים את כוס המים הרתוחים עם אבקת מרק העוף.
מכינים מתערובת הבשר 3 קציצות בצורת כיכר לחם, ומניחים בזהירות על הרוטב.
מקפידים שכמות הנוזלים בסיר תהיה מעטה. אפשר להכניס רק מחצית הנוזלים שהכנו ואת היתרה בהמשך לפי הצורך.
מטגנים כמה דקות והופכים את הקציצות בזהירות.
מכסים את הסיר, מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות ומידי פעם מרטיבים את הקציצות ברוטב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0