המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בפומפייה מגרדים את הבצל והבטטה, וסוחטים מנוזלים.
חותכים את הבצל והתרד לחתיכות קטנות, מוסיפים ביצים, קמח, מלח ופלפל.
נותנים לבלילה לנוח 10 דקות.
יוצרים לביבות עם כף, ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מגישים עם גבינה לבנה/יוגורט. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0