המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את השמן בסיר כבד ומטגנים את הבצל והשום הפרוס, עד שהם מזהיבים.
מוסיפים את התרד ומבשלים תוך בחישה,עד שרוב הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את האורז, מתבלים במלח ובפלפל, ומטגנים כ-4 דק'.
מוסיפים את המרק או המים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר סגור. משהים 20 דק', מוסיפים מיץ לימון ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
לפני ההגשה, מחממים היטב את השמן ומטגנים את השום הכתוש למשך 20 שנ'. מסירים מהאש, יוצקים על האורז ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0