המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים לקערה את הבורגול ואת המים הרותחים ומערבבים.
ממתינים כעשר דקות שהבורגול יספח את הנוזלים ויתרכך.
מוסיפים לקערה את קוביות הפטרוזיליה והכוסברה, את הפירות היבשים, אגוזי הפקאן מסוכרים ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
מתבלים ובמלח ופלפל, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים.
מכניסים את הסלט למקרר לשעתיים.
מוציאים מהמקרר את הסלט, מערבבים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0