המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה, מסננים ושמים בקערה גדולה.
מלהיטים מחבת גריל (כזו עם פסים) ללא שמן. פורסים את הקבנוס לפרוסות בעובי חצי ס"מ וקולים משני הצדדים. הנקניק יפריש הרבה שמן. מוסיפים את הנקניק ואת השמן לקערה.
קוצצים גס את הבצלים הירוקים. חורכים במחבת הגריל את החלקים הלבנים של הבצל בלבד. מוסיפים לקערה יחד עם החלקים הירוקים.
קוצצים את הסלקים לקוביות. מגלענים את הזיתים וקוצצים גס. מוסיפים לקערה.
מוסיפים את השמיר, השום, רוטב הברביקיו, מלח ופלפל. מערבבים ומגישים פושר או קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0