המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל המצרכים מלבד התירס והבצל הירוק, בקערה עד לקבלת תערובת אחידה (אם נוזלי מידי ניתן להוסיף עוד קצת קמח).
מוסיפים את התירס ובצל ירוק ומערבבים שוב.
בעזרת כף מוזגים את התערובת לתבניות אישיות (תבניות מאפינס) משומנות, ואופים במשך 35 דקות בחום בינוני של מאה ושמונים מעלות.
מוציאים את הפשטידיות כשהם שחומות ומגישים לאחר שהן קצת הצטננו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0