המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף ביצים, חמאה, סוכר וסוכר וניל.
להמיס שוקולד, להוסיף לעיסה יחד עם קקאו.
להוסיף לסירוגין קמח, אבקת אפייה, חלב ונס קפה.
להכניס לתנור חם (180 מעלות) ל-40 דקות.
להכנת הקרם: מחממים שמנת מתוקה, כשחם מוסיפים 200 גרם שוקולד מריר ומערבבים.
אם רוצים להקציף, צריך להכין 24 שעות קודם ולשים במקרר.
מחכים שהעוגה תתקרר ומורחים על העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0