המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים את הבצלים על אש בינונית.
מוסיפים כף סוכר וממשיכים לטגן עד שהבצלים מזהיבים כ-20 דקות. מערבבים מדי פעם.
ממיסים אבקת תיבול בכוס מים רותחים ומוסיפים לסיר.
מוסיפים צימוקים ומערבבים. ממשיכים לבשל עוד כ-10 דקות.
בסיר נפרד מכינים את הפתיתים לפי ההוראות.
כשהפתיתים מוכנים מעבירים אותם לסיר עם רוטב הבצל. מערבבים ומבשלים ביחד עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מורידים מהאש ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0