המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה בסיר מרק, ביחד עם שמן הזית על אש בינונית (להיזהר שהחמאה לא תישרף).
כשכל החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ומגביהים את האש. מטגנים עד להזהבה קלה של הבצל.
מוסיפים את השום וחצי מכמות הפטריות.
מערבבים היטב ומטגנים כ-8 דקות עד להזהבה קלה של הפטריות.
מוסיפים את היין, מרתיחים ומבשלים כ-3 דקות על אש גבוהה לאידוי כל האלכוהול.
מוסיפים את המים הרותחים, אבקת מרק עוף והתבלינים. מרתיחים ומבשלים עם מכסה כ-20 דקות.
מוסיפים את השמנת לבישול ומערבבים היטב.
מכבים את האש.
בעזרת בלנדר ידני מרסקים את המרק, עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים את שאר הפטריות, ומבשלים עוד כ-3 דקות.
מגישים עם מעט עירית קצוצה וחופן קרוטונים מעל. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0