המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הקמח, השמרים, המלח והסוכר.
מוסיפים את המים והשמן ולשים עד שיוצא בצק אחיד.
מכסים את הבצק במגבת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מחלקים את הבצק ל-20-30 חתיכות ויוצרים עיגולים.
מניחים את הלחמניות על תבנית אפייה משומנת, מכסים ומתפיחים שוב.
מברישים את הלחמניות בביצה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות עד שהן משחימות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0