המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים מס` דקות את החלבונים ומוסיפים בזרם דק את הסוכר, עד ליצירת קצף יציב.
בסיר קטן מחממים עד להמסה, תוך כדי ערבוב, את המחמאה והשוקולד המריר.
מצננים מעט.
שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים חלמונים וקקאו.
מערבבים היטב היטב - מתקבלת תערובת קשה יחסית.
מוסיפים את קצף החלבונים בתנועות קיפול.
מוסיפים את קמח התפו"א בתנועות קיפול.
מרפדים תבנית חד פעמית בינונית בנייר אפייה ולשפוך את הבלילה.
אופים בחום בינוני 170 מעלות, כ-25 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1