המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערת מיקסר מקציפים חלבונים עם כוס סוכר.
בוחשים חלמונים עם כוס סוכר, מוסיפים בהדרגה שמן, קמח ומיץ תפוזים.
מקפלים את הקצף בתוך תערובת החלמונים לקבלת תערובת אחידה, יוצקים לתבנית קפיצית גדולה.
אופים כ-40 דקות.
כשהעוגה מתקררת פורסים לשלוש שכבות, לכל תחתית יש אפשרות למלית שונה.
מלית גבינה: מערבבים שתי כפות ג'לטין עם חצי כוס מים, מחממים כמה שניות במיקרו עד שהג'לטין נמס- מוסיפים קצת גבינה ואחר כך את כל יתר הגבינה.
מוסיפים את יתר החומרים, מקציפים שמנת מתוקה עם שתי כפות סוכר ומקפלים לתוך מילוי הגבינה- יוצקים על התחתית, מכניסים לקירור, אפשר לקשט עם אוכמניות או פרי אחר.
לקרם וניל מרתיחים כוס וחצי חלב עם שלושת רבעי כוס סוכר, סוכר וניל ושתי כפות גדושות קורנפלור ומביאים לרתיחה עד שמסמיך.
מורידים מן האש ובוחשים פנימה שני חלמונים וכף חמאה, יוצקים על התחתית ומקשטים בפרוסות אננס.
קרם תפוזים: מרתיחים את מיץ התפוזים ומכינים ממנו פודינג בתוספת חלמונים, קורנפלור וסוכר.
מסירים מהאש ומוסיפים חמאה ויוצקים על התחתית.
עורמים את התחתיות האחת על השנייה ומקשטים במרנג: מקציפים חלבונים בקערת מיקסר עם כף סוכר, כפית מיץ לימון, מורחים על הקרם ואופים 10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0