המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים בסיר רחב ומכניסים בהדרגה את הפול. בכל פעם חופן. ממתינים שטמפרטורת המים תעלה. כך מוסיפים את כל החבילה.
מבשלים כ-7 דקות.
מעבירים את הפול למסננת ומיד שמים בקערה עם מים וקרח לעצירת הבישול.
מסננים שוב ושמים בקערת הגשה. מוסיפים את האבוקדו.
מכינים רוטב מיתרת המצרכים ללא מיץ הלימון, יוצקים על הפול ומערבבים.
מוסיפים את מיץ הלימון בהדרגה, מערבבים ומתקנים תיבול לפי הצורך. *ניתן להמיר את הכוסברה בפטרוזיליה באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0