המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את התרד, מקררים וחותכים לא מאוד קטן.
מערבבים את כל החומרים יחד, משהים במקרר לפחות שעתיים לחיבור של כל הטעמים.
יוצרים המבורגרים. ניתן להכין על האש או במחבת ברזל כבדה.
מחממים את המחבת ומניחים את ההמבורגר, כל צד כ-5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0