המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את קוביות חזה העוף עם ביצה מקושקשת יחד עם המלח, עד שחזה העוף מתכסה בבלילה, ומניחים בצד לעשר דקות.
מטגנים בשמן עמוק את העוף לאט לאט כדי שלא יידבקו, עד שהם מזהיבים.
מוסיפים את הסויה, המייפל, הצ'ילי והפלפל.
שופכים רבע כוס מים וכף קורנפלור, ושופכים על הרוטב עד שהרוטב מסמיך מעט.
מוסיפים את חזה העוף המטוגנים למחבת על הרוטב, מערבבים עד שחזה העוף מתכסה ברוטב מבריק.
רגע לפני הוצאת חזה העוף מהאש, מוסיפים פחות מרבע כוס שמן מהול בשום כתוש (לפחות כף של שום). בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0