המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הפרי מקליפתו החיצונית וגם מהקליפות הדקות שבין הפלחים. ומפוררים את הפלחים ל"פירורים" בודדים.
את ה"פירורים" שמים בקערה ומערבבים עם הצימוקים.
מוסיפים את העירית לקערה ומערבבים.
בקערית קטנה מערבבים את מצרכי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומצננים.
לפני ההגשה מפזרים מעל את הצנוברים הקלויים ומערבבים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0