המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולים בגריל את החצילים כחצי שעה-ארבעים דקות, מוציאים את בשר החציל לקערה ומצננים.
מועכים במזלג ומוסיפים את השמן לאט לאט. מערבבים, מתבלים במלח לימון ושום.
חותכים את העגבניות, המלפפונים, והפלפל לקוביות קטנטנות ומערבבים יחד עם הבצל.
מערבבים עם החצילים ובוזקים מעל פטרוזיליה ממש עם ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0