המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
משמנים תבנית.
מבשלים את האטריות ושוטפים במים קרים.
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים פטריות.
מערבבים את האטריות עם הבצל המטוגן, פטרוזיליה וגבינה, מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים את הביצים.
יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שמשחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0