המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הקישואים לריבועים וקוצצים דק את השום והבצל.
מטגנים את הקישואים, הבצל והשום על אש חזקה עד שהם מזהיבים, ומנמיכים את האש ללהבה קטנה.
מוסיפים למחבת את העגבניות. מבשלים כחמש דקות ומערבבים מדי פעם.
מוסיפים את הטחינה, הלימון ואבקת המרק. מוסיפים קצת מים (לפי העין, רק כדי שהסלט לא יהיה סמיך וגושי) ומערבבים.
מכבים את האש ונותנים לסלט להתקרר.
להגשה, מקשטים בפטרוזיליה או כוסברה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). הסלט נשמר היטב במקרר ומתפקד כממרח מושלם בימים שאחר כך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0