חותכים את הקישואים לריבועים וקוצצים דק את השום והבצל.
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הקישואים, הבצל והשום על אש חזקה עד שהם מזהיבים, ומנמיכים את האש ללהבה קטנה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים למחבת את העגבניות. מבשלים כחמש דקות ומערבבים מדי פעם.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הטחינה, הלימון ואבקת המרק. מוסיפים קצת מים (לפי העין, רק כדי שהסלט לא יהיה סמיך וגושי) ומערבבים.
שלב 5
0 דקות
מכבים את האש ונותנים לסלט להתקרר.
שלב 6
1 דקות
להגשה, מקשטים בפטרוזיליה או כוסברה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). הסלט נשמר היטב במקרר ומתפקד כממרח מושלם בימים שאחר כך.
שלב 1
מתוך
6
חותכים את הקישואים לריבועים וקוצצים דק את השום והבצל.
שלב 2
מתוך
6
מטגנים את הקישואים, הבצל והשום על אש חזקה עד שהם מזהיבים, ומנמיכים את האש ללהבה קטנה.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים למחבת את העגבניות. מבשלים כחמש דקות ומערבבים מדי פעם.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הטחינה, הלימון ואבקת המרק. מוסיפים קצת מים (לפי העין, רק כדי שהסלט לא יהיה סמיך וגושי) ומערבבים.
שלב 5
מתוך
6
מכבים את האש ונותנים לסלט להתקרר.
שלב 6
מתוך
6
להגשה, מקשטים בפטרוזיליה או כוסברה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). הסלט נשמר היטב במקרר ומתפקד כממרח מושלם בימים שאחר כך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0