המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים.
בינתיים מתיכים את החמאה, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את עלי המרווה עד שהם מבריקים מאוד.
מוסיפים למחבת את היין ומביאים לרתיחה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד למחבת. מפלפלים, מערבבים על האש חצי דקה, מסירים מאש, טועמים ורק אז ממליחים.
להגשה סוחטים מעל מיץ וזרעים מחצאי העגבניות (כמו שסוחטים לימון) ומפזרים מעל גילוחי פרמזן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0