המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מים בסיר עד לרתיחה ומבשלים את הבטטות הקלופות עד לריכוך. מועכים את הבטטות בקערה למחית חלקה (פירה). רצוי לקרר את התערובת לטמפרטורת החדר (כדי שהביצים לא יהפכו לחביתה).
מוסיפים את הקמח, הביצים, המלח והפלפל.
מערבבים היטב עד להשתלבות כל החומרים. אם העיסה מעט כבדה ניתן להוסיף מעט ממי הבישול של הבטטות.
לוקחים כמות בכף ומשטחים במחבת שחוממה מראש, מטגנים עד להזהבה קלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0