מחממים מים בסיר עד לרתיחה ומבשלים את הבטטות הקלופות עד לריכוך. מועכים את הבטטות בקערה למחית חלקה (פירה). רצוי לקרר את התערובת לטמפרטורת החדר (כדי שהביצים לא יהפכו לחביתה).
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הקמח, הביצים, המלח והפלפל.
שלב 3
0 דקות
מערבבים היטב עד להשתלבות כל החומרים. אם העיסה מעט כבדה ניתן להוסיף מעט ממי הבישול של הבטטות.
שלב 4
0 דקות
לוקחים כמות בכף ומשטחים במחבת שחוממה מראש, מטגנים עד להזהבה קלה.
שלב 1
מתוך
4
מחממים מים בסיר עד לרתיחה ומבשלים את הבטטות הקלופות עד לריכוך. מועכים את הבטטות בקערה למחית חלקה (פירה). רצוי לקרר את התערובת לטמפרטורת החדר (כדי שהביצים לא יהפכו לחביתה).
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את הקמח, הביצים, המלח והפלפל.
שלב 3
מתוך
4
מערבבים היטב עד להשתלבות כל החומרים. אם העיסה מעט כבדה ניתן להוסיף מעט ממי הבישול של הבטטות.
שלב 4
מתוך
4
לוקחים כמות בכף ומשטחים במחבת שחוממה מראש, מטגנים עד להזהבה קלה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0