המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל הקצוץ והגזר עד לשקיפות של הבצל.
מוסיפים את השום ומערבבים.
מוסיפים את הבטטות ויוצקים מים עד כיסוי ועוד 4 ס"מ (בערך גובה של אצבע מעל הבטטות).
מוסיפים את הג'ינג'ר, המלח והפלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים עד להתרכות הבטטות (כ-15-20 דקות).
מוסיפים את היין ומבשלים עוד כ-2 דק'.
טוחנים את המרק בבלנדר (בלנדר מוט אם יש).
אם צריך מוסיפים עוד מים עד לדרגת הסמיכות הרצויה, טועמים ומתבלים שוב אם צריך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0