המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את הביצים עם הסוכר במערבל במהירות גבוהה עד שהתערובת מסמיכה ומקבלת גוון בהיר, מוסיפים בבחישה מתמדת את שאר המצרכים למעט מצרכי הציפוי.
אופים בתבנית מקומחת כ-35 דקות בחום של 180 מעלות.
מוציאים ומקררים.
מורחים ריבה.
מקציפים את השמנת עם שתי כפות הסוכר ומורחים על הריבה. מקשטים מעל באגוזים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0