המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יוצקים לסיר גדול מעט שמן, ומזהיבים את הבצל הקצוץ.
מוסיפים את העוף, מתבלים בפלפל שחור, ומטגנים עד לקבלת גוון שחום.
מוסיפים את העגבניות ורסק העגבניות.
כשהנוזל מבעבע, מוסיפים שתי כוסות מים ומעט מלח.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה.
מעבירים את העוף לכלי נפרד.
מוסיפים לסיר את האורז, הבצלים ו-1.5 כוסות מים.
מתבלים בבהרט, הל וקינמון, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך.
מביאים לרתיחה פעם נוספת, ומבשלים עד שהנוזלים נספגים באורז.
מחזירים לסיר את כרעי העוף, ומכניסים אותם מתחת לאורז.
מכסים את הסיר עם נייר פרגמנט, ומניחים עליו את הביצים.
מכסים היטב ומכבים את האש.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 30 דקות.
מנמיכים את החום ל-100 מעלות וממשיכים לאפות למשך הלילה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0