המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משמנים את הסיר ומטגנים את השוקיים עד להזהבה.
מוציאים את השוקיים, ומכניסים את הפתיתים לטיגון קצר.
מוסיפים מים (עפ"י ההוראות על אריזת הפתיתים), מוסיפים את השוקיים, תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים, ביצים (שלמות, כולל קליפה) ואת הבצל המטוגן.
מתבלים במלח ופלפל בלבד, ניתן להוסיף מעט פטרוזיליה ורשאד לפי הטעם.
סוגרים את הסיר ומשאירים על האש ל-45 דקות, בסיומן החמין מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0