המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עד להשחמה.
מוסיפים את חתיכות הפרגיות, ומטגנים היטב.
מוסיפים את הסלרי הקצוץ וממשיכים לטגן.
מוסיפים את העגבניות המגורדות.
מוסיפים איזה סוג של פתיתים אסם שרוצים.
מוסיפים את כוסות המים והתבלינים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה לאש נמוכה, ומבשלים בסיר סגור עד שהפתיתים מוכנים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0