המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חולטים את תפרחות הברוקולי דקה אחת במים רותחים, מסננים ומשרים לצינון מוחלט במי קרח.
קוצצים את המנגו לקוביות עם הקליפה. קוצצים גס את הבצל הירוק ודק את הפלפל החריף.
מערבבים את כל חומרי הסלט ומגישים מיד.
והנה השוס: אין צורך לקלף את המנגו! רק לשטוף היטב ולחתוך עם הקליפה. דין קליפת מנגו כקליפת תפוח!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0