המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מחממים מעט שמן ומטגנים את שוקי העוף משני הצדדים, מתבלים משני הצדדים בפפריקה ותבלין לעוף, מוסיפים את הבצל ושום ומנמיכים את האש.
ממיסים את אבקת מרק העוף בכוס מים רותחים ושופכים לתוך הסיר עם העוף, ממיסים את רוטב העגבניות עם חצי כפית קינמון בכוס מים רותחים ומוסיפים גם לסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הזיתים השחורים לאחר שהורתחו פעמיים, ומכסים את הסיר ומבשלים בין 30-60 דקות, עד שהעוף רך.
הכנת תפוחי האדמה: בקערה מערבבים את הפפריקה, אבקת מרק העוף, הקמח, הסוכר והשמן עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים.
מכניסים את תפוחי האדמה החתוכים לתוך התערובת ומערבבים עד שהתפוחי אדמה מכוסים לגמרי בתערובת. מסדרים אחד אחד את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה
אופים בחום של 200 מעלות עד שהתפוחי אדמה מתרככים, בערך 30 דקות.
מגישים את העוף לצד התפוחי האדמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0