בסיר גדול מחממים מעט שמן ומטגנים את שוקי העוף משני הצדדים, מתבלים משני הצדדים בפפריקה ותבלין לעוף, מוסיפים את הבצל ושום ומנמיכים את האש.
שלב 2
0 דקות
ממיסים את אבקת מרק העוף בכוס מים רותחים ושופכים לתוך הסיר עם העוף, ממיסים את רוטב העגבניות עם חצי כפית קינמון בכוס מים רותחים ומוסיפים גם לסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 3
60 דקות
מוסיפים את הזיתים השחורים לאחר שהורתחו פעמיים, ומכסים את הסיר ומבשלים בין 30-60 דקות, עד שהעוף רך.
שלב 4
0 דקות
הכנת תפוחי האדמה: בקערה מערבבים את הפפריקה, אבקת מרק העוף, הקמח, הסוכר והשמן עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים.
שלב 5
0 דקות
מכניסים את תפוחי האדמה החתוכים לתוך התערובת ומערבבים עד שהתפוחי אדמה מכוסים לגמרי בתערובת. מסדרים אחד אחד את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה
שלב 6
30 דקות
אופים בחום של 200 מעלות עד שהתפוחי אדמה מתרככים, בערך 30 דקות.
שלב 7
0 דקות
מגישים את העוף לצד התפוחי האדמה.
שלב 1
מתוך
7
בסיר גדול מחממים מעט שמן ומטגנים את שוקי העוף משני הצדדים, מתבלים משני הצדדים בפפריקה ותבלין לעוף, מוסיפים את הבצל ושום ומנמיכים את האש.
שלב 2
מתוך
7
ממיסים את אבקת מרק העוף בכוס מים רותחים ושופכים לתוך הסיר עם העוף, ממיסים את רוטב העגבניות עם חצי כפית קינמון בכוס מים רותחים ומוסיפים גם לסיר. מערבבים ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הזיתים השחורים לאחר שהורתחו פעמיים, ומכסים את הסיר ומבשלים בין 30-60 דקות, עד שהעוף רך.
שלב 4
מתוך
7
הכנת תפוחי האדמה: בקערה מערבבים את הפפריקה, אבקת מרק העוף, הקמח, הסוכר והשמן עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים.
שלב 5
מתוך
7
מכניסים את תפוחי האדמה החתוכים לתוך התערובת ומערבבים עד שהתפוחי אדמה מכוסים לגמרי בתערובת. מסדרים אחד אחד את תפוחי האדמה בתבנית על נייר אפייה
שלב 6
מתוך
7
אופים בחום של 200 מעלות עד שהתפוחי אדמה מתרככים, בערך 30 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מגישים את העוף לצד התפוחי האדמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0