המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את טבעות הכרישה במים רותחים כ-8 דק'. מעבירים למסננת ומסננים היטב מהמים.
מעבירים את הכרישה המסוננת לקערה, ומוסיפים את הפלפל החריף ושיני השום. ממליחים ומפלפלים. יוצקים שמן זית ומיץ לימון ומערבבים היטב. מעבירים לצינון במקרר.
מפזרים מעל עירית קצוצה ומגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0