בקערה טורפים עם מטרפה את הביצים, הסוכר וסוכר הווניל, במשך כדקה אחת, עד שהתערובת מעלה מעט קצף. יוצקים לקערה את השמן בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד שייטמע בבלילה. יוצקים לקערה את מיץ התפוזים, וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לבלילה קמח ואבקת אפייה וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים את הטחינה וטורפים מעט, עד שהיא נטמעת בתערובת.
שלב 3
0 דקות
מברישים את התבנית בטחינה גולמית ומפזרים שומשום על דפנות ותחתית התבנית.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית. מכניסים את התערובת לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 170 מעלות, ואופים במשך כ-60 דקות, עד שהעוגה תופחת ומזהיבה וקיסם הננעץ בעוגה יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
שלב 5
0 דקות
מוציאים מהתנור, מצננים מעט, הופכים את העוגה על צלחת הגשה, פורסים ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
בקערה טורפים עם מטרפה את הביצים, הסוכר וסוכר הווניל, במשך כדקה אחת, עד שהתערובת מעלה מעט קצף. יוצקים לקערה את השמן בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד שייטמע בבלילה. יוצקים לקערה את מיץ התפוזים, וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
5
מוסיפים לבלילה קמח ואבקת אפייה וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים את הטחינה וטורפים מעט, עד שהיא נטמעת בתערובת.
שלב 3
מתוך
5
מברישים את התבנית בטחינה גולמית ומפזרים שומשום על דפנות ותחתית התבנית.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים את התערובת לתבנית. מכניסים את התערובת לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 170 מעלות, ואופים במשך כ-60 דקות, עד שהעוגה תופחת ומזהיבה וקיסם הננעץ בעוגה יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
שלב 5
מתוך
5
מוציאים מהתנור, מצננים מעט, הופכים את העוגה על צלחת הגשה, פורסים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0