המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בסיר גדול ובעל תחתית עבה, את כל מרכיבי החמין.
מכסים בהרבה מאוד מים, פי 3 מגובה החומרים היבשים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-180 דקות.
אם חסרים נוזלים, אפשר להוסיף עוד מים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0