המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה.
מטגנים שום ובצל ב-3 כפות שמן זית, מוסיפים פלפל חריף קצוץ (אם רוצים מנה חריפה), מלח ופלפל לפי הטעם ותבלינים: כמון, פפריקה מתוקה וכורכום.
מוסיפים את הפרגיות והכבדים למחבת.
מטגנים עד להשחמה, כ-12 דקות.
מוסיפים את הפסטה למחבת עם 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה, ומערבבים היטב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0