המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור ל-250 מעלות. משמנים תבנית שקעים (אפשר להשתמש גם בקוקוטים מנייר).
שמים את הקינואה, הברוקולי והתרד בקערה גדולה ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.
מקציפים קלות את הביצים בקערה נפרדת, מוסיפים לתערובת ומערבבים עד לאיחוד.
יוצקים את העיסה לשקעי התבנית (היא צריכה להגיע רק עד שלושת רבעי מגובהם), אופים 15-20 דקות, עד שקיסם הננעץ במאפים יוצא נקי.
מוציאים מהתנור, מצננים קלות, מחלצים מהשקעים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0