המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים במעבד מזון חמאה, קמח ואבקת סוכר ומעבדים לקבלת תערובת פירורית.
מוסיפים ביצה ומעבדים בפולסים, עד קבלת גושי בצק גדולים.
מוציאים למשטח עבודה ומעצבים לעיגול שטוח. עוטפים בניילון נצמד ומצננים כשעתיים במקרר.
מבשלים 250 גרם מיקס פירות יער עם 50 גרם סוכר, ומועכים את הפירות עד קבלת מחית. מתבלים בלימון, מסירים מהאש ומצננים.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ. מחוררים היטב בעזרת מזלג וקורצים שני פרחים. בפרח אחד קורצים עיגול נוסף במרכז.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כרבע שעה, עד הזהבה עמוקה.
מצננים ומאבקים באבקת סוכר את הפרח עם החור במרכז.
מניחים מהמרמלדה על הפרח השני (השלם) ומעליה מסדרים פירות שלמים מ-50 גרם שנשארו לנו.
מניחים מעל את הפרח עם אבקת הסוכר למעין מגה-עוגיית סנדוויץ'.
מניחים במרכז הפרח כדור גלידה ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0