המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים במחבת את הבצל חתוך לקוביות, עד שהוא נהיה זהוב.
מכניסים לאותו מחבת את הגזר מגורד עבה, ומטגנים דקה ומורידים מהאש.
חותכים את הבקלה לחתיכות בינוניות. בתוך סיר מסדרים את החתיכות בקלה בעיגול. על הדג מניחים את הבצל והגזר המטוגנים.
לוקחים גביע של שמנת ומוזגים אותה לקערה נפרדת, מוסיפים שום, מלח ופלפל לבן, מערבבים את הכל, מוסיפים כוס וחצי מים קרים ומערבבים.
מוסיפים את התערובת על הדגים ומכסים את הסיר. מבשלים את הדגים על האש קטנה במשך 30-45 דקות.
מומלץ להגיש את המנה הזאת עם תוספות כמו פירה, פסטה, אורז.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0