המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, משמנים תבנית ומורחים מעט מהרוטב (2 כפות בערך) על התחתית. מסדרים את עלי הלזניה ויוצקים 1/3 מהרוטב עליהם.
בינתיים, לערבב היטב בקערה את כל חומרי תערובת הגבינות.
מורחים חצי מתערובת הגבינה על הלזניה, ומסדרים שכבה נוספת של עלי לזניה.
יוצקים שוב מהרוטב, מורחים את שאר תערובת הגבינה, מכסים בעלי לזניה ויוצקים את שאר הרוטב.
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום 180 מעלות, כ-40 דקות, עד שעלי הלזניה רכים (לבדוק עם מזלג).
מסירים את הנייר, זורים את שאר הגבינה המגוררת ומחזירים לתנור עוד 10 דקות.
להמתין רבע שעה אחרי שמוציאים מהתנור ולפרוס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0