המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הרימונים לרוחבם וסוחטים מיץ, בכל מסחטה ידנית שיש. רצוי לעטות כפפות מטבח על הידיים בעת הסחיטה.
מסננים את המיץ. מודדים ליטר מיץ בבקבוק של ליטר, או בארבע כוסות שתייה קרה ועוד קצת.
יוצקים את מיץ הרימונים לסיר, מוסיפים את הסוכר. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, תוך כדי ערבוב.
מורידים מהכיריים, ומעבירים לבקבוק או לצנצנת מעוקרת.
להגשה: מדללים במים לפי הטעם. תיהנו!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0