המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בעזרת סכין חדה להוציא את ליבת הכרוב ולחלוט את העלים במים רותחים, העלים הופכים להיות גמישים וניתן לקפל אותם בקלות.
לטגן בצל גדול במעט שמן עד שקיפות.
לערבב בקערה גדולה בשר טחון, את הבצל המטוגן, להוסיף את האורז (החצי מבושל), פרורי הלחם, הקטשופ, הביצה ולערבב היטב.
להוסיף את התבלינים לשיפור הטעם ולהמשיך לערבב.
לתת לבשר לספוג את הטעמים במשך כעשר דקות.
להוציא בעדינות את עלי הכרוב מהמים החמים. להניח מתערובת הבשר, לשטח על העלה ולסגור בצורת סיגר. להכניס את הקצוות הצדדיים של העלה פנימה ולגלגל קצוות חיצוניים עד שמתקבלת גלילה נאה.
להניח את העלה הממולא כשהתפר תמיד יופנה כלפי פנים הסיר.
לצקת לסיר גדול שמן. לרפד את תחתית הסיר בחלקי עלי כרוב. עליהם לסדר בצורה צפופה את עלי הכרוב הממולאים.
להוסיף לקערה עם מים רותחים את רסק העגבניות, לתבל בקורט מלח ופלפל, סוכר, ופפריקה אדומה, ולערבב היטב ולצקת מעל הכרוב.
להביא לרתיחה, להנמיך את הלהבה לנמוכה ולבשל במשך כשעה.
להגיש חם עם הרבה רוטב עגבניות ולחם לבן וטרי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0